Kjøp billett
100,-Utsolgt

Du må være kunde i DNB og ha Vipps installert

SLIPPFEST FOR DNB BILLETTER ØYAFESTIVALEN 2019

24 Oct Parkteateret

Med Nils Bech, Hollywood og HEMMELIG GJEST! 

Bli med på slippfesten for Øya 2019 på Parkteatret! DNB sparker i gang salget på dagspass til superpris til alle sine kunder, og vi slipper de første artistene som kommer på plakaten for Øya 2019. 

Billettsalget til Slippfesten starter torsdag 13. september kl 9:00

Denne kvelden vil du få oppleve en spennende konsert med Nils Bech, som har gjort seg bemerket som musiker og performance-artist i en årrekke. Han har blitt lagt merke til langt utenfor Norges grenser med sin spesielle stil og tilstedeværelse på scenen, og høstet svært gode kritikker for samtlige album. 

På scenen står også den nye supergruppa Hollywood, som består av Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska. Fredag 7. september slapp de sin debutsingle, som har fått tittelen «Monster». Trioen bak Hollywood har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. Etter å ha etablert sine respektive karrierer var tiden moden for et felles prosjekt, og i Hollywood er alle tre låtskrivere og produsenter. 

Vi har også invitert en meget spesiell gjest i tillegg til artistene som står på plakaten. En artist som vi er veldig glade for å kunne presentere, men som vi kommer til holde hemmelig frem til selve dagen. Vi garanterer at du ikke blir skuffet!

Ved å kjøpe billett til slippfesten hjelper du lokale ungdommer på Tøyen og Grønland med å skaffe seg sommerjobb. Alle billettinntektene går uavkortet til den frivilligdrevne organisasjonen Håp kompetanse, som bruker pengene på å arrangere en sommerskole for barn og unge, samt å gi meningsfulle sommerjobber til ungdommer i bydelen. 

Dørene åpner kl 18:00 og vi gleder oss til å se deg på Parkteatret denne kvelden!
Aldersgrense 18 år

DNB dagspass Øya 2019 kommer for salg 24. oktober på Parkteateret. 

Spørsmål om arrangementet? Kontakt renate.aschim@dnb.no